RO EN
Coșul este gol

ELMAS a livrat ascensoare pentru proiecte de 150 milioane de euro, in 2014

Producatorul de echipamente de ridicat si manipulat Elmas Brasov a montat, in 2014, ascensoare in proiecte rezidentiale, de retail si de birouri a caror valoare insumeaza 150 milioane de euro. Reprezentantii companiei estimeaza o crestere cu 5%-7% a livrarilor de ascensoare din acest an fata de nivelul din 2013. "La export s-au livrat ascensoare Elmas de mare capacitate, cum ar fi cele auto si pentru marfa, la cladiri de birouri, showroom-uri auto si imobile rezidentiale. Intr-un proiect important din zona Cotroceni au fost montate, pana in prezent, 12 ascensoare, iar anul viitor vor fi livrate alte 14 lifturi", a declarat Marius Paraipan, Brand Manager al Elmas Brasov. Pentru 2014, conducerea Elmas estimeaza o crestere a exporturilor la 15% din cifra de afaceri (fata de 8% in 2013), pe fondul cresterii capacitatii de productie in urma achizitiei firmei Steel & Alu Building. Elmas livreaza ascensoare atat in spatiul Uniunii Europene (in Germania, Bulgaria sau Marea Britanie), cat si in afara spatiului comunitar (Israel, Norvegia).
***
Elmas Brasov este activa pe piata locala din anul 1990 si a incheiat anul 2013 cu afaceri de 74,7 milioane de lei. Activitatea principala a societatii este reprezentata de fabricarea echipamentelor de ridicat si manipulat.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter