RO EN
Coșul este gol

HIDROPLASTO aloca fonduri pentru constructia unei noi fabrici la Botosani

Compania Hidroplasto, din Botosani, a demarat procedurile pentru executia unei noi unitati de productie, care va asigura majorarea capacitatilor actuale. „Datorita cresterii comenzilor de pe pietele externe, am ajuns in situatia de a atinge capacitatea maxima a fabricii si am fost nevoiti sa luam in calcul o sporire a acestora. Intr-o prima etapa, am achizitionat terenul necesar, cu o suprafata de 20.000 mp, situat in proximitatea unitatii noastre actuale, urmand ca in perioada urmatoare sa alocam o suma cuprinsa intre 0,3 si 0,6 milioane de euro pentru realizarea unei facilitati specializate exclusiv in productia de U-PVC macinat si in extrudare. Trebuie precizat ca investitia se va realiza exclusiv din fonduri proprii, sperand ca pana in a doua parte a anului in curs sa parcurgem toate formalitatile de autorizare si avizare”, a declarat Catalin Silegeanu, administrator al companiei. Din punct de vedere financiar, anul 2021 a inceput excelent pentru Hidroplasto, care a consemnat o sporire a 80% a cererii de U-PVC macinat, generate in special de piata externa. Actuala strategie de dezvoltare a companiei este dictata inclusiv de situatia actuala in ceea ce priveste materiile prime si materialele, la livrarea carora se inregistreaza intarzieri foarte mari, cauzate in principal de pandemia Covid-19. Lucrarile de amenajare ale noii unitati vor fi executate exclusiv de parteneri locali, cum ar fi Agremin Trans, Conrec si Domaco. 
 
***
Cu o capacitate de peste 500 de tone/luna, asigurata de cele doua fabrici situate in Botosani si Oradea, compania Hidroplasto este specializata in productia de U-PVC macinat, granule PVC, tamplarie termoizolanta, oferind, de asemenea, servicii regranulare PVC, de instalare a profilelor de distantare, a dispozitivelor de tratare a rosturilor de dilatatie etc. In prezent, societatea este unul dintre cei mai importanti furnizori de materie prima PVC din Europa.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter