RO EN
Coșul este gol

EMMEGI: Linie complet automata de executie a tamplariei din PVC

Compania Emmegi, din Italia, este specializata in productia si comercializarea de utilaje destinate procesarii profilelor din aluminiu, in vederea executiei de tamplarie termoizolanta. In ultimii ani, pe fondul dezvoltarii puternice a cererii in domeniulansamblurilor din PVC, a fost luata decizia extinderii activitatii si in acest sector. In continuare, este prezentata opinia directorului general al subsidiarei din Romania, cu privire la prezenta companiei in cadrul expozitiei internationale de profil - Fensterbau/Frontale.

Iulian Wunder, director general Emmegi Romania: "Avem o experienta destul de indelungata in ceea ce priveste participarea la targul de tamplarie termoizolanta din Nurnberg si, din acest punct de vedere, putem afirma ca editia 2010 s-a constituit intr-un adevarat succes. Luand in considerare situatia economica dificila consemnata pe plan international, se poate afirma ca asteptarile generale au fost chiar depasite atat in ceea ce priveste numarul de expozanti, cat si cel de vizitatori. Cele mai multe persoane care au fost prezente la standul nostru au dorit sa evalueze si sa testeze oferta Emmegi ce vizeaza prelucrarea sistemelor din aluminiu, bazandu-se pe faptul ca firma noastra are o experienta vasta in acest domeniu de activitate. Trebuie mentionat ca am avut si o serie de vizitatori din Romania, fapt ce ne detemina sa consideram ca decizia de a participa la aceasta manifestare a fost justa. In cadrul standului nostru, reprezentantii companiilor specializate in executia de ansambluri de ferestre/usi au avut posibilitatea sa se informeze cu privire la caracteristicile catorva echipamente noi, dintre care s-au remarcat: un utilaj pentru debitare cu diametru al discului de 150 mm; un pantograf universal; o linie complet automata de prelucrare a profilelor din PVC (taiere, sudare, debavurare). In ansamblu, am fost deosebit de multumiti de rezultatele avute la acest targ, pe parcursul celor 4 zile de expozitie avand chiar oportunitatea inchieierii unor contracte".

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter