RO EN
Coșul este gol

HENKEL: Crestere de 14,1% a vanzarilor globale de adezivi

In primul trimestru al acestui an, Henkel (Germania), producator international de adezivi pentru constructii, a inregistrat, in cadrul diviziei specializate, vanzari de 1,88 miliarde euro, in crestere cu 14,1% fata de intervalul similar din 2010. Rezultatele financiare evidentiaza o evolutie optima a afacerilor la nivel de grup, veniturile totale consemnand o majorare de 8,9%, pana la 3,82 miliarde euro. Toate marcile comercializate au avut o contributie semnificativa la rezultatele pozitive ale companiei Henkel din intervalul ianuarie - martie 2011. In continuare, este asteptata o crestere organica de 3%-5% pana la finele anului in curs. Din punct de vedere geografic, majorari importante s-au raportat in regiunile cu economii aflate in curs de dezvoltare, astfel: Asia-Pacific (+16,2%), Africa /Orientul Mijlociu (+4,6%), America Latina (+17,1%) si Europa de Est (+14,3%), in timp ce tarile puternic industrializate din Europa de Vest si America de Nord au continuat procesul de reveire treptata, Henkel inregistrand majorari de 6%, respectiv 4,7% ale veniturilor, datorita, in special, vanzarilor de adezivi.
***
Henkel realizeaza adezivi marcile Ceresit si Thomsit si in Romania, unde este prezenta din anul 1994. Societatea detine doua unitati de productie in Bucuresti (in cartierul Pantelimon) si in judetul Cluj (la Campia Turzii), avand o capacitate totala de peste 400.000 de tone pe an. Informatii suplimentare, la www.henkel.com

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter