RO EN
Coșul este gol

ADEPLAST a achizitionat liniile de productie a polistirenului de la Zentyss

Recent, conducerea societatii AdePlast (din Oradea) a finalizat negocierile cu reprezentantii companiei Zentyss (din Buzau), in vederea achizitiei liniilor de productie a panourilor de polistiren expandat (EPS), detinute de acestia in municipiile Zalau si Buzau. In urma investitiei, capacitatea anuala de productie din cadrul AdePlast se va majora la 1,1 milioane de metri cubi de polistiren. “Linia de productie pentru polistiren expandat grafitat va fi mutata din Buzau la Ploiesti, in timp ce unitatea de productie pentru EPS din Arad va fi transferata in Oradea in timpul iernii, urmand sa produca la capacitate maxima din primavara anului viitor. Prin aceasta achizitie ne-am consolidat centrele industriale din Ploiesti si Oradea, compania devenind cel mai important producator national de polistiren expandat, din punct de vedere al capacitatii de productie si al acoperirii teritoriale. In pofida faptului ca situatia economica este extrem de dificila, societatea noastra se afla, in prezent, intr-o etapa de expansiune. Astfel, aflandu-ne in plin proces investi?ional, prin dezvoltarea fabricii de mortare uscate din localitatea Cordun-Neamt, am decis sa efectuam aceasta achizitie in vederea consolidarii productiei pe segmentul de polistiren”, a declarat Marcel Barbut, proprietarul AdePlast.
***
Societatea AdePlast se afla in topul producatorilor autohtoni de adezivi si mortare uscate, avand doua unitati de productie la nivel national, respectiv o fabrica in Ploiesti si o alta in Oradea. Capacitatea totala de fabricatie pentru sectorul mortarelor se ridica la 700.000 de tone anual, in timp ce productia de vopsea, tencuieli decorative si adezivi speciali in stare umeda se situeaza la 80.000 de tone. Incepand cu anul 2011 AdePlast a pus inaugurat productia de polistiren expandat in noua unitate din Ploiesti, cu o capacitate de 700.000 metri cubi/an. Informatii suplimentare, la www.adeplast.ro

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter