RO EN
Coșul este gol

SDEE MUNTENIA NORD: Contract de livrari de cabluri electrice de 68 milioane lei

Furnizorii Steelmet Romania SA - Bucuresti (prin ICME-ECAB), VLG RO - Martinesti (Cluj), IPROEB SA - Bistrita, Prysmian Cabluri si Sisteme SA - Slatina, Electrotermometria - Pascani, Grand Voltage SA - Voluntari, respectiv Adetrans - Sighetu Marmatiei au castigat recent un contract cu o valoare de atribuire de 68.085.053 lei - acordat de Societatea de Distributie a Energiei Electrice (SDEE) Muntenia Nord SA - Ploiesti - ce prevede livrarea de cabluri izolate de medie tensiune, cu conductoare din aluminiu sau cupru, conductoare izolate de joasa tensiune si conductoare electrice funie din aluminiu, aliaj de aluminiu, otel-aluminiu si otel zincat.
Procedura de atribuire s-a bazat pe criteriul celui mai scazut pret si, avand in vedere acest aspect, pentru fiecare lot, autoritatea contractanta a primit in principiu cate patru oferte, toate fiind declarate admisibile (cu unele exceptii, unde s-a transmis o singura oferta, in cazul unor cabluri speciale). Pentru departajare, procedura de atribuire s-a derulat online (fara etapa finala de licitatie electronica), iar preturile au fost calculate cu maximum doua zecimale. Finantarea este asigurata din fonduri publice, iar valoarea estimata a intregului contract de furnizare a fost stabilita initial la 70.391.542 lei. Licitatia s-a derulat cu o oarecare celeritate (avand in vedere situatia generala a procedurilor de atribuire a contractelor de achizitie finantate din fonduri publice), de vreme ce data-limita de depunere a ofertelor a fost stabilita la 25 aprilie 2018, iar atribuirea a avut loc la 22 august a.c. Pentru informatii suplimentare, click aici!

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter