RO EN
Coșul este gol

SECTOR 1: Licitatie de 325 milioane de lei pentru reparatia strazilor

Administratia Domeniului Public din Sectorul 1 va contracta, in perioada urmatoare, lucrari de reparatii ale strazilor din zona, valoarea totala a investitiei fiind de circa 324,9 milioane de lei (72,2 milioane de euro), fara TVA. Acordul-cadru va fi incheiat pe o perioada de 44 de luni, cu un singur agent economic, astfel incat in primul an de implementare vor fi alocate 79,97 milioane de lei, in cel de-al doilea - 84,18 milioane de lei, in al treilea - 81,66 milioane de lei si in ultimul an de realizare - 79,13 milioane de lei. "Lucrarile de reparatii sunt periodice, executate pe suprafete pana la jumatate din aria totala, fiind menite sa remedieze sau sa atenueze unele defecte ale suprafetelor strazilor, cum ar fi: uzura specifica, planeitatea, etanseitatea si rugozitatea suprafetei de rulare a imbracamintii. In aceasta categorie intra si refacerea imbracamintii pe fasiile trasate, crapate si denivelate de deasupra conductelor tehnico - edilitare", se arata in anuntul de participare lansat de ADP Sector 1. In cei patru ani de implementare, se estimeaza ca se vor repara strazi cu suprafete cuprinse intre 2,4 si 3,6 milioane de metri patrati.
Lucrarile vor fi contactate prin licitatie deschisa, castigatorul urmand a fi desemnat pe criteriul pretului celui mai scazut al ofertei, iar cererile de participare vor fi transmise catre autoritatea contractanta pana la data de 9 martie 2015.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter