RO EN
Coșul este gol

POIM: 26,6 milioane lei pentru infrastructura de apa si canalizare din Caras-Severin

Ministrul Fondurilor Europene, dl. Ioan Marcel Bolos, a semnat, alaturi de reprezentantii Aquacaras S.A, contractul de finantare al proiectului „Sprijin pentru pregatirea aplicatiei de finantare si a documentatiilor de atribuire pentru proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apa si apa uzata din judetul Caras-Severin/Regiunea Vest, in perioada 2014-2020” ce are o valoare totala de 26,6 milioane lei.
Finantat prin Programul Operational Infrastructura Mare 2014-2020 (POIM), proiectul va avea rolul de a elabora documentatia tehnica, financiara, institutionala si de mediu la un nivel calitativ ridicat. Va fi, astfel, asigurata dezvoltarea infrastructurii de apa si apa uzata in judetul Caras-Severin, precum si accesul populatiei si din mediul rural la servicii de alimentare cu apa si de canalizare, conforme cu normele europene. Cu ajutorul acestui proiect va fi crescuta si calitatea serviciilor de acest tip, precum si nivelul de colectare si epurare a apelor uzate.
Durata proiectului este de 7 luni, incepand cu mai 2020.
Obiectivele proiectului:
- Finalizarea procesului de pregatire a aplicatiei de finantare inclusiv a documentelor suport (studiu de fezabilitate, analiza institutionala, evaluarea impactului asupra mediului, analiza cost beneficiu etc.) si seminarii de prezentare;
- Realizarea documentatiilor de atribuire pentru contractele de servicii si lucrari rezultate din planul de achizitii, inclusiv acordarea de sprijin in procesul de licitare - contractare si seminarii de prezentare.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter