RO EN
Coșul este gol

METRANS va realiza studiile pentru metroul din Cluj; decizia instantei este definitiva

Etapa de elaborare a studiilor si documentatiilor aferente proiectului de dezvoltare a retelei de metrou din Cluj-Napoca va putea fi demarata, dupa ce instantele de judecata au desfiintat definitiv decizia Consiliului National de Solutionare a Contestatiilor (CNSC) care blocase proiectul.
Licitatia pentru executia studiilor de prefezabilitate, fezabilitate si impact asupra mediului aferente proiectului a fost castigata de asocierea formata din companiile SWS Engineering SPA, Systra si Metrans Engineering, cu o oferta financiara de 30,1 milioane de lei.
Conform proiectului initial, traseul retelei de metrou din Cluj-Napoca va face legatura subterana dintre centrul Florestiului, via Polus/ Vivo, pana la Podul Ira, unde metroul se va conecta la reteaua de cale ferata. Traseul va avea 16 km si 16 statii.
Durata de executie a studiilor premergatoare demararii constructiilor va dura aproximativ doi ani, dupa care vor fi identificate sursele de finantare si va fi organizata licitatia pentru proiectare si executie.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter