RO EN
Coșul este gol

GALATI: Finantare de 47 milioane euro pentru modernizarea platformei multimodale

Ministerul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor (MTIC) a semnat contractul de finantare pentru implementarea proiectului “Platforma multimodala Galati Etapa III - Platforma multimodala, depus de Port Bazinul Nou SA, in calitate de beneficiar.
Proiectul are o valoare totala de 228,88 milioane de lei (47 milioane de euro), inclusiv TVA, din care suma eligibila, finantata prin POIM 2014-2020, este de 92,74 milioane de lei.
Proiectul prevede modernizarea, extinderea si dotarea platformei multimodale Galati la o capacitate de manipulare de 150.000 TEU/ an, obiectiv ce se va realiza prin constructia a 115.480 mp de platforma multimodala de manipulare si depozitare, modernizarea a cinci linii de cale ferata, montarea unui portainer utilizat pentru operatiuni de incarcare/ descarcare nave, montarea unui transtainer pentru operatiuni de incarcare/ descarcare in terminalul de cale ferata al platformei multimodale, achizitia a patru stivuitoare cu brat telescopic si a altor utilaje specifice, precum si realizarea unui sistem de operare pentru gestonarea containerelor TOS.
Perioada de implementare a proiectului este de 29 de luni, respectiv in perioada august 2020 - decembrie 2022.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter