RO EN
Coșul este gol

EGIS si Search Corporation vor elabora documentatia pentru DE Craiova-Targu Jiu

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) SA a desemnat castigatorul pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate si a Proiectului Tehnic de Executie necesare constructiei Drumului Expres Craiova - Targu Jiu. Ofertantul desemnat castigator este reprezentat de asocierea EGIS Romania SA - Search Corporation, valoarea contractului fiind de 20,24 milioane de lei (fara TVA). Durata contractului este de 24 luni de la data de incepere a acestuia.
Semnarea contractului de achizitie publica va fi posibila dupa expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestatii si respectiv dupa solutionarea tuturor contestatiilor/ plangerilor formulate in cadrul procedurii de atribuire, informeaza CNAIR SA.
DE Craiova - Targu Jiu va avea o lungime de 101 km, din care 73 km vor fi pe raza judetului Gorj. Constructia va fi realizata din fonduri europene, prin POIM 2014 – 2020 (etapa de proiectare), respectiv din FEDR 2021-2030, faza de executie.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter