RO EN
Coșul este gol

CNAIR: Studiu de fezabilitate si proiect tehnic pentru drumul expres Buzau-Braila

CNAIR SA a elaborat si depus, la data de 19 decembrie 2018, aplicatia de finantare pentru implementarea proiectului denumit "Elaborare studiu de fezabilitate si proiect tehnic de executie pentru drum expres Buzau-Braila", in vederea obtinerii de finantare nerambursabila alocata prin POIM 2014-2020.
Valoarea totala a proiectului este de 29,32 milioane de lei, din care 75% reprezinta contributia UE, din Fondul European de Dezvoltare Regionala (FEDR) - respectiv 18,6 milioane de lei -, iar diferenta de 25%, adica 4,51 milioane de lei, va fi asigurata din bugetul CNAIR.
Proiectul presupune realizarea studiului de fezabilitate pentru demararea investitiei, intocmirea documentatiei-suport si asistenta solicitata pentru depunerea si sustinerea aplicatiei de finantare, realizarea proiectului pentru autorizarea executarii lucrarilor de construire (PAC) si asistenta tehnica pana la obtinerea autorizatiei de construire de catre CNAIR, elaborarea proiectului tehnic de executie (PTE) si a documentatiei de atribuire a contractului de executie, precum si asistenta tehnica acordata CNAIR in perioada derularii procedurilor de licitatii pentru executie lucrarilor.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter