RO EN
Coșul este gol

CNAIR si MTI se asociaza pentru obtinerea finantarii la obiective mari de investitii

CNAIR SA si Ministerul Transporturilor si Infrastructurii (MTI) s-au asociat, recent, pentru obtinerea finantarii nerambursabile prin POIM 2014-2020 in vederea realizarii drumului de legatura (10 km) dintre autostrada A1 Arad-Timisoara si DN 69. Proiectul include si executia a doua poduri, a sase pasaje si a trei noduri rutiere. Valoarea totala a investitiei este de 259,4 milioane de lei, lucrarile urmand a fi definitivate in termen de 105 luni de la initiere.
De asemenea, institutiile au convenit si pentru asocierea in cadrul obiectivului „Elaborare SF pentru drum expres Bacau - Piatra Neamt”, pentru care se aloca fonduri de aproximativ 11 milioane de lei. Proiectul, finantat tot prin POIM 2014-2020, va fi implementat pe o perioada de 24 luni.
Nu in ultimul rand, CNAIR si MTI intentioneaza sa elaboreze/actualizeze documentatiile tehnice pentru 58 de poduri din cadrul retelei rutiere nationale. Pentru realizarea acestora vor fi derulate trei contracte: pentru expertiza tehnica (urmata de studiul de fezabilitate sau, dupa caz, de documentatia pentru avizarea lucrarilor de interventie DALI - 17 obiective), pentru realizarea/actualizarea studiului de fezabilitate (34 de obiective) si pentru elaborarea DALI (7 obiective). Prin POIM 2014-2020 si de la bugetul de stat se va aloca suma de 11,5 milioane de lei. Proiectul va avea o durata de implementare de 22 de luni.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter