RO EN
Coșul este gol

CNAIR: Finantari europene pentru proiecte esentiale ale Capitalei

Pentru fluidizarea traficului la nivelul municipiului Bucuresti, CNAIR SA a demarat o serie de proiecte care au avut surse de finantare diferite. Insa, in prezent, toate aceste obiective sunt finantate in cadrul actualului exercitiu financiar (POIM 2014-2020), ca urmare a deciziei Ministerului Transporturilor, principalul ordonator de credite.
Din bugetul alocat anul acesta Ministerului Transporturilor vor fi finantate inclusiv constructia Pasajului Domnesti, realizarea nodul rutier Centura Bucuresti - DN 4 (Oltenita) si a nodului rutier CB - DJ 401 (Berceni), executia pasajului Mogosoaia, pe Centura municipiului Bucuresti, peste DN 1A,, precum si modernizarea soselei ocolitoare existente a Capitalei (largirea la patru benzi de circulatie) pe sectoarele A1 - DN 7 si DN 2 - A2.
De asemenea, se afla in faza de evaluare a ofertelor obiectivul proiectarii si executiei autostrazii de centura Bucuresti, proiect nou, diferit de actuala centura, care va asigura legatura mai eficienta intre A1 (Bucuresti - Pitesti) si A2 (Bucuresti - Constanta), pe sectorul Constanta - Nadlac (coridorul IV Pan-European).

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter