RO EN
Coșul este gol

CNADNR: Contract de 35 milioane de lei pentru parcari temporare

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) va aloca fonduri totale de 35,07 milioane de lei (fara TVA) pentru proiectarea si executia spatiilor pentru parcare temporara si a celor de servicii de pe tronsonul de autostrada Bucuresti - Ploiesti. Contractul a fost atribuit in urma finalizarii procedurii de achizitie publica (licitatie deschisa) asocierii Good Prod (lider de asociere) - Axia - Transproiect 2001. Durata contractului este de sase luni de la data atribuirii acestuia, din care din care doua luni sunt rezervate pentru proiectare si patru luni luni pentru executia propriu-zisa, perioada de garantie a lucrarilor fiind de 48 de luni. "Obiectivul specific al contractului este proiectarea, executia si remedierea oricaror defectiuni in perioada de garantie a urmatoarelor parcari si spatii de servicii din cadrul acestei autostrazi, care in prezent sunt executate pana la nivel de strat de forma din balast", se arata intr-un comunicat CNADNR.
Potrivit documentului, parcari de scurta durata (pe ambele sensuri de mers ale drumului) vor fi amenajate la km 28+400, km 42+600 si km 50+400, iar spatii pentru servicii la km 57+000 (ambele sensuri), km 17+000 (pe dreapta) si km 20+100 (pe stanga).
Finantarea proiectului este asigurata integral de la bugetul de stat.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter