RO EN
Coșul este gol

VILLAR: Proiect rezidential de 11 milioane de euro in nordul Capitalei

Grupul Villar, dezvoltatorul care a construit in Bucuresti Vitan Business Center si Dorobanti Office Building, investeste 11 milioane de euro intr-un proiect rezidential exclusivist, in apropierea Parcului Herastrau din Capitala. Denumit Vida Herastrau, proiectul prevede constructia unui imobil (S+P+5E), cu doua, trei si patru camere. 
"Clientii nu se mai uita doar dupa o locuinta, ci cauta comunitati unde isi pot redefini stilul de viata. De aceea am decis sa dezvoltam intr-una din cele mai dinamice zone ale Bucurestiului un produs rezidential calitativ si sa oferim facilitati precum zone de socializare in doua lobby-uri generoase si o gradina interioara pentru rezidenti", a declarat Avi Sigalat, Project Manager al Vida Herastrau. 
Avi Sigalat este un inginer constructor cu o experienta de 40 de ani in domeniu si un portofoliu profesional ce include proiecte precum AFI Cotroceni, AFI Mall Moscova, numeroase proiecte rezidentiale in Israel si hoteluri de lux in Germania si Spania. 
Lucrarile de constructie au inceput in 2017, proiectul urmand sa fie livrat in toamna anului 2019. 
Grupul Villar este un grup israelian listat la Bursa din Tel Aviv, cu o puternica reputatie pe toate segmentele domeniului imobiliar inca. Compania isi desfasoara activitatea in Bucuresti inca din anul 2002, in diferite proiecte imobiliare.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter