RO EN
Coșul este gol

TRANSGAZ: Contracte de 450 milioane de euro, publicate in cadrul SEAP

Societatea Nationala de Transport al Gazelor Naturale Transgaz SA - Medias a publicat in cadrul SEAP anunturi de intentie ce vizeaza contracte de lucrari in valoare totala de circa 450 milioane de euro. Cel mai mare dintre proiectele publicate presupune constructia segmentului romanesc al unui gazoduct care va conecta Bulgaria, Romania, Ungaria si Austria (BRUA - faza 1), valoarea contractului fiind de 309,9 milioane de euro. "Data prevazuta pentru inceperea procedurilor de adjudecare este stabilita la 1 martie 2016, durata de implementare a proiectului fiind de 12 luni de la atribuire", se arata in anuntul de intentie publicat in cadrul SEAP. Finantarea va fi asigurata, partial, din fonduri europene, Transgaz urmand a beneficia de un sprijin financiar de pana la 179 milioane de euro din partea UE pentru constructia segmentului romanesc al gazoductului. Conexiunea va permite aprovizionarea pietei europene cu gaze naturale, inclusiv gaz natural lichefiat (GNL), din regiunea caspica.
In perioada urmatoare, Transgaz va mai atribui prin licitatie publica lucrari de executie a unor statii de comprimare de la Podisor, Bibesti si Jupa (76,4 milioane de euro), a celor de la Onesti si Gheraiesti (24,77 milioane de euro), precum si constructia de gazoducte intre localitatile Onesti, Gheraiesti si Letcani (33,3 milioane de euro), respectiv intre Mintia, Brad si Stei (5,4 milioane de euro). Licitatiile pentru atribuirea acestor lucrari vor fi, de asemenea, publicate in cadrul SEAP la inceputul lunii martie 2016, termenul de realizare a proiectelor fiind stabilit la 12 luni de la data atribuirii acestora. Finantarile vor fi asigurate din bugetul Transgaz.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter