RO EN
Coșul este gol

SECTOR 6: Circa 20 milioane de euro pentru reabilitarea a 32 de blocuri

Primaria sectorului 6 al Capitalei a initiat lucrari de reabilitare termica pentru 32 de blocuri din zona, valoarea totala a investitiei fiind de circa 85,5 milioane de lei (circa 20 milioane de euro). "Au fost instalate schelele pe toate blocurile inscrise in program si a inceput montarea placilor de polistiren, executia fiind in desfasurare", au declarat reprezentantii autoritatilor locale. Suprafata totala ce va fi reabilitata este de 230.000 mp, termenul de finalizare fiind stabilit pentru prima parte a anului 2015. Lucrarile au inceput in ultima saptamana a lunii octombrie a.c., dupa ce administratia locala a aprobat contractele tehnice de executie pentru toate cele 32 de blocuri.
Pana in 2014, Primaria sectorului 6 a reabilitat termic 244 de imobile, in urma unor investitii totale de 125 milioane de euro. Fondurile necesare au provenit atat de la bugetul local, cat si de la Banca Europeana de Investitii (BEI) si de la bugetul de stat, prin intermediul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice (MDRAP).
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter