RO EN
Coșul este gol

SECTOR 3: Inca 67 de blocuri vor fi reabilitate termic din fonduri europene

Inca 67 de blocuri de locuinte din Sectorul 3 al Capitalei vor beneficia de fonduri europene pentru reabilitare termica, prin Programul Operational Regional (POR) 2014-2020, dupa ce, la finele lunii mai 2017 alte 35 de imobile din zona primisera finantare nerambursabila.
Contractul semnat recent vizeaza reabilitarea termica a 67 de cladiri de locuinte cu un numar total de 3.761 de apartamente, valoarea totala a proiectului fiind de 92,9 milioane de lei.
Astfel, pana la finele anului 2020 va fi asigurata finantare pentru un numar total de 102 de blocuri, cu 6.387 de unitati locative, suma totala a investitiilor ajungand la 163,4 milioane de lei.
Fondurile vor fi alocate prin Axa prioritara 3, dedicata tranzitiei catre o economie cu emisii scazute de carbon. Beneficiarii directi ai investitiei sunt locuitorii apartamentelor reabilitate, avand in vedere ca lucrarile realizate vor genera scaderea consumului de energie si, implicit, reducerea costurilor cu incalzirea.
Investitia este implementata de Primaria Sectorului 3, in calitate de beneficiar al finantarii.
Prin intermediul Axei prioritare 3 a POR sunt alocate fonduri totale de 2,37 milioane de euro, din care Prioritatea de investitii 3.1, ce se refera la reabilitarea termica a blocurilor, beneficiaza de 1,18 milioane de euro.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter