RO EN
Coșul este gol

SECTOR 1: Complex multifunctional de 10 milioane de euro, pe strada Mures

Administratia Pietelor din Sectorul 1 va aloca 45,34 milioane de lei (circa 10 milioane de euro) fara TVA pentru constructia unui complex multifunctional S+P+1E+E2 retras, in cadrul caruia vor functiona mai multe centre comerciale, o piata agro-alimentara, spatii administrative si o gradinita. Obiectivul va fi realizat in cadrul Pietei Mures, respectiv pe strada Mures nr. 51, termenul de finalizare fiind stabilit in anul 2017. "In subsol sunt prevazute spatii tehnice si de parcare. Parterul a fost destinat functiunilor de comert, la primul etaj vor fi amenajate spatii pentru birouri, iar la nivelul al doilea va functiona gradinita", se arata in anuntul de participare publicat de autoritatea contractanta pe portalul SEAP. Lucrarile scoase la licitatie includ atat serviciile de proiectare si arhitectura, cat si executia efectiva a cladirii.
Companiile interesate pot depune oferte de participare pana la data de 8 aprilie 2014, ora 10:00, castigatorul urmand a fi selectat pe criteriul ofertei celei mai avantajoase din punct de vedere economic. Astfel, pretul ofertei va avea o pondere de 80% din punctajul acordat, iar termenul de realizare va conta in proportie de 20% la stabilirea castigatorului.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter