RO EN
Coșul este gol

PS5 a atribuit lucrari de intretinere a domeniului public de peste un miliard de lei

Primaria Sectorului 5 a atribuit companiei Esta Insaat Sanayi Lojistik Ve Dis Ticaret AS, din Turcia, un contract in valoare de 1,06 miliarde lei (circa 220 de milioane de euro) inclusiv TVA, pentru intretinerea, amenajarea si modernizarea spatiilor apartinand domeniului public si privat de pe raza administrativ teritoriala a Sectorului 5 al Capitalei. Administratia locala va semna cu castigatorul un acord-cadru pe o perioada de patru ani, in care vor fi executate periodic operatiuni de salubrizare si intretinere a spatiilor verzi, locurilor de joaca, parcurilor si zonelor verzi si a mobilierului urban, a sistemelor de irigatii, instalatiilor si corpurilor de iluminat, dar si de reparare si amenajare a drumurilor, aleilor, platformelor si celorlaltor elemente de design arhitectural din cadrul acelorasi spatii publice.
Conform estimarilor incluse in caietul de sarcini, se vor monta pana la 22.779 mp de rulou de gazon si se vor semana alti 40.869 mp, se vor defrisa circa 3.200 de arbori si se vor toaleta alti 12.000, se vor monta 5.000 de steaguri 250 de cosuri de gunoi, 700 de banci, 350 de bolarzi din beton si 400 din granit, 50 de jardiniere si 100 de stalpi metalici de iluminat. Contractul mai prevede plantarea a 600 de platani.
Pentru atribuirea acestui contract a fost organizata o licitatie deschisa, compania turceasca fiind singura care a depus oferta de participare. Contractul a fost atribuit la data de 24 aprilie 2020 si a fost publicat in cadrul SICAP pe 1 mai 2020.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter