RO EN
Coșul este gol

PMB: Trustul Cladiri Metropolitane construieste un complex rezidential cu 8 blocuri

Primaria Municipiului Bucuresti (PMB), prin Compania Municipala Imobiliara si Trustul de Cladiri Metropolitane, dezvolta un ansamblu de locuinte sociale cu 8 blocuri si 600 de unitati locative, in Sectorul 6, pe Bd. Prelungirea Ghencea, nr.322-326. Pe santier se lucreaza la prima cladire, ce va fi gata pana la finalul acestui an, celelalte sapte fiind inca in proiectare.
"In toamna anului trecut a fost demarata constructia primului imobil, cu 114 apartamente si 155 de locuri de parcare (subterane si supraterane), iar la parter vor putea fi amenajate spatii comerciale. In ciuda tuturor intarzierilor aparute in toata aceasta perioada de pandemie, pe care o traversam cu totii, estimam ca lucrarile se vor incheia in aceasta iarna. Intentionam sa incepem repartizarea apartamentelor chiar din aceasta toamna. Imobilul la care se lucreaza in prezent reprezinta doar prima etapa de implementare a acestui proiect imobiliar de anvergura care, in final, va avea 8 blocuri, cu 600 de locuinte si 732 de locuri de parcare", a declarat Gabriela Firea, primarul Capitalei.
Pentru prima etapa, valoarea investitiei este de 37,1 milioane de lei (fara TVA).

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter