RO EN
Coșul este gol

MLPDA: 72 milioane lei pentru consolidare cladire din clasa III de risc seismic

Guvernul Romaniei a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru consolidarea, reabilitarea si modernizarea unui imobil aflat in str. Eforie nr. 5 din sectorul 5 al municipiului Bucuresti, aflat in administrarea Ministerului Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei.
Sunt necesare lucrari urgente de interventie intrucat, in prezent, expertiza tehnica privind masurile de consolidare adoptate plaseaza constructia in clasa III de risc seismic.
Astfel, principalele lucrari vor avea in vedere protejarea, repararea elementelor nestructurale si/sau restaurarea elementelor arhitecturale si a componentelor artistice, demolarea partiala a unor elemente structurale/nestructurale, cu/fara modificarea configuratiei si/sau a functiunii existente a constructiei, precum si introducerea unor elemente structurale/nestructurale suplimentare. Subsolul cladirii, pentru a putea fi utilizat si pentru a nu pune in pericol stabilitatea si rezistenta structurala, necesita o hidroizolare eficienta impotriva igrasiei si apei. Interventiile propuse vor respecta indicatorii urbanistici si regulamentul zonei construite protejate, precum si prevederile legale.
Valoarea totala a investitiei este de 71,80 milioane de lei, iar durata estimata de executie este de 20 de luni. In urma realizarii obiectivului de investitii, se va asigura un spatiu organizat corespunzator desfasurarii activitatii Companiei Nationale de Investitii CNI - S.A.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter