RO EN
Coșul este gol

AIIR: „Auditorul energetic, regenerare urbana durabila si «cladirile zero energie»”

Asociatia Inginerilor de Instalatii din Romania (AIIR), Facultatea de Inginerie a Instalatiilor din Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti (FII-UTCB) impreuna cu Ordinul Auditorilor Energetici din Romania (OAER) organizeaza pe 26 mai 2011 la Hotel Intercontinental, sub patronajul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului, Conferinta cu participare internationala, din cadrul ciclului de conferinte „Performanta energetica a cladirilor si instalatiilor aferente”. In contextul in care ne chinuim sa reabilitam blocuri de locuinte si ne codim sa respectam legi romanesti si directive europene foarte utile, in timp ce altii construiesc mii de kilometri de autostrazi de-a lungul carora ridica orase intregi „zero energie” si cu o estetica impresionanta, organizatorii evenimentului din 26 mai propun o „reteta” a succesului in domeniul eficientei energetice a cladirilor si instalatiilor aferente. Reteta contine doar 3 ingrediente: 1-unirea competentelor complementare ale inginerilor de instalatii, arhitectilor, urbanistilor si inginerilor constructori si abordarea integrata a regenerarii urbane; 2-insusirea si mai ales aplicarea cunostintelor existente in momentul actual, nemaiincercand sa reinventam roata; 3-recompensarea generoasa a creativitatii si inovatiei si o grija deosebita in formarea viitorilor specialisti romani.
 
 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter