RO EN
Coșul este gol

Ministerul Justitiei: Continua lucrarile la sediile judecatoriilor Horezu si Costesti

Lucrarile la sediile noilor judecatorii Horezu (Valcea) si Costesti (Arges), finantate de Banca Mondiala prin Proiectul „Imbunatatirea Serviciilor Judiciare” (PISJ), avanseaza conform graficelor, lucrarile debutand la finele anului 2021, respectiv inceputul anului in curs, cu o durata estimata a constructiei de 16 luni.
Ambele sedii ale judecatoriilor sunt construite de la zero, pe terenuri aflate in proprietatea Ministerului Justitiei, iar, la finalizarea acestora, actul de justitie se va desfasura in conditii moderne, adecvate nevoilor justitiabililor si magistratilor.
In prezent, ambele judecatorii functioneaza in imobile care nu mai pot fi reabilitate din cauza uzurii accentuate, ingreunand atat activitatea magistratilor, cat si participarea partilor la actul de justitie.
Aferenta componentei 14 Buna Guvernanta din cadrul Planului National de Redresare si Rezilienta (PNRR), optimizarea infrastructurii judiciare pentru a garanta accesul la justitie si calitatea serviciilor constituie una dintre prioritatile strategice pe termen mediu ale Ministerului Justitiei.
In cadrul Proiectului „Imbunatatirea Serviciilor Judiciare” (PISJ), in valoare de 60 milioane Euro, vor fi reabilitate sau construite si sediile judecatoriilor din judetele Dolj (Calafat), Satu Mare (Carei) si Neamt (Targu Neamt).

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter