RO EN
Coșul este gol

MDLPA va moderniza Palatul Administrativ din Calarasi, cu 77 milioane de lei

La propunerea Ministerului Dezvoltarii, Guvernul Romaniei a aprobat, in sedinta de astazi, indicatorii tehnico-economici pentru reabilitarea si modernizarea Centrului socio-cultural (fostul Palat Administrativ) din Calarasi.
Imobilul, construit in anul 1898, este un ansamblu monument istoric de importanta nationala cuprins in Lista Monumentelor Istorice. Intrucat acesta se regaseste in zona centrala a municipiului Calarasi, se impune administrarea si punerea in valoare a cladirii de patrimoniu, prin restaurare si refunctionalizare, astfel incat sa poata satisface exigentele unei functiuni administrative, precum si a unui centru expozitional.
Prin proiect, se au in vedere lucrari de consolidare locala a elementelor de structura, lucrari de interventie pentru reabilitarea arhitecturala a anvelopei cladirii si lucrari de interventii si de reorganizare functionala.
Valoarea totala a investitiei este de 77.152.457 lei, din care Ministerul Dezvoltarii va asigura 71.182.627 lei, diferenta fiind alocata de Consiliul Judetean Calarasi.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter