RO EN
Coșul este gol

LICITATIE de 74 milioane euro pentru lucrari de reabilitare unitati de invatamant

Administratia Unitatilor de Invatamant Preuniversitar si Unitatilor Sanitare Publice - Sector 1 a lansat o licitatie publica cu o valoare estimata la 351,42 milioane de lei (circa 74 milioane de euro) pentru reabilitarea a 32 de unitati de invatamant pe care le administreaza. Contractul include atat executia de lucrari de constructii, cat si elaborarea fazei de proiectare (avize, proiect tehnic, detalii de executie), inclusiv asistenta tehnica din partea proiectantului pe toata durata executiei lucrarilor.
Durata de implementare a contractului a fost stabilita la 18 luni.
Pentru atribuirea contractului se organizeaza licitatie deschisa, oferta castigatoare urmand a fi selectata pe criteriul celui mai bun raport calitate-pret, in care componenta financiara are o pondere de 70%, fiind urmata de perioada de garantie acordata lucrarii (15%) si termenul de executie (15%). Termenul-limita pentru primirea ofertelor de participare este 11 februarie 2020, ora 15:00.
Conform caietului de sarcini, printre cele 32 de unitati de invatamant care vor intra in reabilitare se afla colegiile Virgil Madgearu, Mihai I, Ion Neculce, Ion Luca Caragiale, precum si alte licee, scoli gimnaziale si gradinite din sectorul 1.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter