RO EN
Coșul este gol

ILFOV: Nou ansamblu cu 8 blocuri, amplasat intr-o zona in plina extindere

In localitatea Popesti-Leordeni (judetul Ilfov) se edifica un ansamblu rezidential ce va avea in componenta 8 imobile (P+3E). Lucrarile de constructie au fost demarate in luna iunie 2013, iar primele doua blocuri, aflate in prezent in etapa de executie a finisajelor, se vor finaliza in termen de un an, potrivit firmelor de antrepriza Vicon Activ Construct si Kreeisstad Construction, ce se vor ocupa de realizarea proiectului. „Pana in prezent s-a finalizat structura de rezistenta a primelor doua cladiri, iar in curand vor fi initiate lucrarile de edificare a urmatoarelor doua imobile. In paralel, vom continua procesul de definitivarea a primelor doua blocuri, intregul obiectiv urmand a fi edificat in acest ritm. Complexul rezidential, amplasat pe Drumul Fermei nr. 99, cuprinde atat locuinte colective, cat si spatii administrative, ce vor fi amenajate la primul nivel. Avizele necesare pentru demararea lucrarilor au fost obtinute in trimestrul al doilea din acest an, autorizatia de construire fiind emisa in luna mai a.c. Obiectivul de investitii este dezvoltat de doi beneficiari privati, fiind finantat din surse proprii”, a declarat Costinel Vieru, responsabil de proiect in cadrul companiei Vicon Activ Construct. 
Actualmente, zona in care se dezvolta ansamblul se afla in plina dezvoltare, pe strada Drumul Fermei urmand a fi initiate alte proiecte de constructii civile, ale caror autorizatii au fost emise in luna mai 2013. Printre obiectivele ce vor fi edificate se afla un imobil mixt (P+2E+M), ce va cuprinde atat locuinte, cat si birouri, o cladire cu locuinte colective si spatii administrative (P+2E), precum si un proiect de supraetajare a patru imobile cu functiuni mixte (D+P+4E), toate fiind dezvoltate de beneficiari privati (persoane fizice). Pentru informatii suplimentare, click aici!
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter