Dezvoltatorul imobiliar HAGAG Development Europe a demarat lucrarile de constructie pentru modernizarea proprietatii pe care o detine in zona Universitate. H Tudor Arghezi 21 este cel de al doilea proiect dedicat segmentului de spatii de birouri pe care compania il dezvolta pe piata locala, iar investitia in reconversia cladirii se ridica la peste 4 milioane de euro. Proiectul inregistreaza deja un grad de ocupare de 100%.
Imobilul dateaza din anul 1966, este localizat in centrul capitalei chiar la kilometru 0 si dispune de o suprafata totala construita de 6.975 de metri patrati si peste 4.580 de metri patrati suprafata totala inchiriabila, 10 de locuri de parcare, expunere si vizibilitate exceptionala si un regim de inaltime de S+D+P+6E+7R. Procesul de reconversie presupune consolidarea, recompartimentarea si refunctionalizarea cladirii, dar si refacerea imprejmuirilor constructiei existente. Fatada edificiului va fi modificata in intregime si va capata un aspect modern, elegant, in linie cu influentele arhitectonice ale zonei.
“Continuam investitiile in segmentul de nisa al reconversiei cladilor vechi si avem incredere ca proiectele noastre vor readuce zona centrala a Bucurestiului in atentia investitorilor, precum si in vizorul companiilor elitiste interesate de relocare. Odata finalizat, H Tudor Arghezi 21 va detinte toate atributele necesare pentru a crea o fuziune arhitecturala perfecta intre cladirile de patrimoniu existente in perimetrul sau si dezvoltarile moderne; este un proiect ambitios, iar amplasamentul privilegiat ne va permite sa cream in jurul sau un mediu urban vibrant si sa repozitionam zona de centru a orasului in topul locatiilor dezirabile atunci cand discutam despre spatii de birouri.”, a precizat Yitzhak Hagag, Chairman & Board Controller Hagag Group.
Odata finalizat, H Tudor Arghezi 21 va dispune de toate facilitatile unei cladiri de birouri de clasa A - finisaje premium, sisteme de ventilatie cu admisie de aer proaspat si sisteme HVAC eficiente energetic, chicinete, lifturi moderne, multiple cai de acces in cladire, dar si de beneficiile care deriva din amplasamentul ultra-central: acces rapid la centrul istoric, hoteluri de 4 si 5 stele, institutii publice si culturale, restaurante fine dining, cafenele si multiple mijloace de transport public.