RO EN
Coșul este gol

DIMRI reia investitiile in Romania si construieste un ansamblu cu 11 blocuri

Dezvoltatorul israelian Dimri International, ce anuntase inainte de recesiune investitii de 135 milioane de euro in constructia a peste 1.000 de apartamente in zona Ghencea din Capitala, si-a reluat planurile de constructii in cartierul bucurestean, anuntand dezvoltarea a 1.045 de locuinte in zona. Proiectul, denumit Dimri West Towers (DWT) va include 11 blocuri (S+P+11E), cu cate 95 de apartamente (cate 8 pe fiecare nivel) cu doua camere si suprafete de 56,17 mp si de 51,09 mp. Potrivit datelor dezvoltatorului, lucrarile de executie a primei cladiri au inceput deja, urmand a fi definitivate in urmatoarele patru luni. Primele imobile vor fi date in folosinta, astfel, in prima parte a anului 2016. Cele 11 blocuri vor fi edificate pe un teren cu o suprafata totala de 4,1 hectare

Dimri International, filiala a societatii Y.H. Dimri Construction & Development Ltd., este specializata in constructia de ansambluri rezidentiale, fiind activa in Israel, Romania, Georgia si Cehia. In Romania, compania a investit inainte de criza circa 30 milioane de euro pentru achizitia a trei terenuri in Bucuresti (doua in cartierul Ghencea si unul in zona Pipera) si un teren in Ploiesti, cu o suprafata totala de peste 20 de hectare.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter