RO EN
Coșul este gol

DAMBOVITA: Investitie de 25 milioane euro in constructia unui spital pediatric

Consiliul Judetean (CJ) Dambovita a semnat contractul de realizare a studiului de fezabilitate necesar construirii unui Spital de Pediatrie in judetul Dambovita, investitie cu o valoare estimata la 25 milioane de euro. 
"In urma studiului de fezabilitate, vom lua cele mai bune decizii si vom avea o imagine corecta a modului in care vom putea construi un spital dedicat ingrijirii copiilor din judetul nostru. Din primele date, vorbim de o cladire cu o suprafata de aproximativ 4.000 mp si 70 de paturi de spitalizare continua, bloc operator cu ATI, ambulatoriu integrat de pediatrie, 4 sau 6 locuri de spitalizare de zi, un ambulatoriu RMN si radiologie pediatrica, precum si o parcare supraetajata, cu aproximativ 100 de locuri, pentru personal si pacienti", a anuntat Corneliu Stefan, presedintele CJ Dambovita.
Noul spital va fi construit in locul cladirii Spitalului de Boli Infectioase din centrul municipiului Targoviste, care va fi demolata.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter