RO EN
Coșul este gol

CONSTANTA: Cerere de oferte pentru un proiect de 23,5 milioane de lei

Pana la data de 25 octombrie 2013, autoritatile locale din municipiul Constanta asteapta documentatiile specifice din partea antreprenorilor interesati de adjudecarea unui contract de lucrari in valoare de aproape 18 milioane de lei (fara TVA), in aceeasi zi urmand ca ofertele primite sa intre in etapa de evaluare. Obiectivul de investitii, finantat din surse nerambursabile, prevede edificarea unei parcari multietajate (P+7E+E8-tehnic), ce va fi amplasata in zona Cazino-Albatros, din Mamaia. “In cadrul proiectului sunt incluse lucrari la fundatie (ce cuprind realizarea unui radier general din beton de egalizare, a peretilor structurali si a unor stalpi cu sectiuni diferite in plan), la suprastructura (ce va avea forma triunghiulara, cu un sistem structural dual, pereti structurali si stalpi rigidizati prin plansee din beton armat), la infrastructura, platforme, retele de alimentare si instalatii si amenajari, precum si diverse interventii la bransamente si racorduri. Valoarea estimata totala a obiectivului este de 23,5 milioane de lei, din care 17,9 milioane de lei reprezinta lucrarile de constructii-montaj. Parcarea va avea o capacitate de 390 de locuri si o suprafata utila de 11.716 mp. Conditia principala de eligibilitate este ca media veniturilor din ultimii trei ani raportate de ofertanti sa se situeze la minimum 34 milioane de lei, exceptie facand intreprinderile mici si mijlocii, in cazul carora se accepta o valoare medie a incasarilor din ultimii trei ani de circa 17 milioane de lei”, a declarat Ghiulnihal Mutalap, sef al serviciului de achizitii din cadrul Primariei Constanta.
Avand in vedere masurile de protectie si autorizare a constructiilor din zona coastei Marii Negre, societatea de constructii care va adjudeca lucrarea va avea la dispozitie 10 luni pentru executia efectiva a lucrarilor, desi contractul se va incheia pentru o perioada de 14 luni. Pentru informatii suplimentare, click aici!
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter