RO EN
Coșul este gol

CNAIR: Strabag are un ritm de executie optim la constructia Pasajului Mogosoaia

Urmare informatiilor aparute in spatiul public, referitoare la lucrarile de la Pasajul Mogosoaia, CNAIR face urmatoarele precizari:
“Va aducem la cunostinta ca antreprenorul Strabag executa lucrarile conform programului de executie. Potrivit celor declarate de antreprenor in sedinta din data de 04.08.2020, cu Ministrul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor Lucian Bode, in urmatoarele doua saptamani se vor finaliza la nivel de strat de baza bretelele 7 si 8 adiacente (spre Otopeni), astfel incat traficul sa fie deviat pe acestea in scopul demararii lucrarilor de forare piloti (pentru executia culeei Otopeni si a pilei numarul 1)” a declarat Ovidiu Barbier, Director General Adjunct al CNAIR.
Relocarea utilitatilor a fost finalizata, dovada fiind faptul ca antreprenorul in perioada imediat urmatoare (la inceputul lunii septembrie), va executa lucrari de forare piloti, in vederea finalizarii infrastructurii la culeea Otopeni si pila 1.
De asemenea, fiecare etapa de executie necesita efectuare de teste, prelevari de probe si determinari de laborator, inclusiv faze determinante in prezenta ISC.
Ritmul de executie este unul corespunzator, avand in vedere ca stadiul fizic este de 15% dupa primele 3 luni de la demararea lucrarilor. Termenul de finalizare al obiectivului este de 24 luni de la data inceperii lucrarilor (02.04.2020).
Precizam ca la Pasajul Berceni au inceput lucrarile, iar mobilizarea este una corespunzatoare. La Pasajul Oltenita CNAIR va preda vinery, 07.08.2020, amplasamentul in vederea demararii lucrarilor de executie. La DN2 - A2 au inceput lucrarile de forare piloti pentru pasajul superior cu DJ 301 la Cernica.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter