RO EN
Coșul este gol

BUCURESTI: Stadionul Dinamo va fi demolat si reconstruit

Stadionul Dinamo, situat pe Soseaua Stefan cel Mare din Bucuresti, va fi demolat si reconstruit pana in anul 2020, studiul de fezabilitate fiind deja elaborat si documentatia necesara, transmisa la Compania Nationala de Investitii (CNI), autoritate ce va gestiona implementarea proiectului. Arena din Parcul Sportiv Dinamo va fi cotata cu 5 stele si va avea o capacitate de 30.000 de locuri.
Inceperea lucrarilor va avea loc, cel mai probabil, spre sfarsitul acestui an sau la inceputul lui 2017. "Stadionul este prins in programul Euro 2020 si se va face. Pana in 2020 mai e timp. Este de durata, dar nu imposibil de realizat. Pista de atletism va fi mutata pe stadionul Piti Varga. Are o sala de atletism indoor la subsol, cu parcare sub tribune", spunea la finelen anului trecut Elisabeta Lipa, ministrul Tineretului si Sportului.
Conform noului proiect, stadionul va fi ridicat la nivelul soselei, accesul urmand a se asigura atat dinspre Soseaua Stefan cel Mare, cat si dinspre Bulevardul Barbu Vacarescu, prin intermediul unor pasaje pietonale moderne. Sub stadion va fi construita o parcare subterana cu trei niveluri si o capacitate de 1.087 de locuri.
Valoarea investitiei nu a fost inca estimata de autoritati, insa fondurile necesare vor proveni integral de la bugetul de stat.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter