RO EN
Coșul este gol

BUCURESTI: Peste 17 milioane de euro pentru constructia a doua parcari subterane

Primaria Municipiului Bucuresti (PMB) a demarat procedurile de selectie a unor investitori care sa construiasca, din fonduri proprii, doua parcari subterane pe doua niveluri in Pietele Dorobanti si Walter Maracineanu, din Capitala. Valoarea celor doua proiecte depaseste 17 milioane de euro potrivit anunturilor publicate in SEAP, investitorii urmand a-si recupera banii ulterior, prin operarea celor doua parcari, intr-o perioada de 50 de ani.
Parcarea din Piata Dorobantilor va avea minimum 254 de locuri, valoarea contractului fiind estimata la 8,93 milioane de euro, iar cea din Piata Walter Maracineanu va avea 241 de locuri si va fi realizata in urma unei investitii estimate la putin peste 8 milioane de euro. Contractele care urmeaza sa fie incheiate vor avea o durata de implementare de 588 de luni, dintre care 24 de luni pentru proiectare si executie si 564 de luni pentru operare.
Proiectele fac parte dintr-un program complex al PMB de a construi, intr-o prima etapa, parcari subterane in Piata Walter Maracineanu, Piata Dorobanti, Piata Presei Libere, Piata Alba Iulia, Edgar Quinet, Esplanada Gara Baneasa, Piata Charles de Gaulle si Piata Revolutiei (Ateneul Roman). Proiectul dateaza din anul 2010 si prevede executia a circa 7.000 de locuri pentru parcare in Bucuresti.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter