RO EN
Coșul este gol

BUCURESTI: Circa 10 milioane de euro pentru doua blocuri noi, in sectorul 1

Un ansamblu rezidential compus din doua cladiri (S+P+6E si S+P+4E) va fi construit in Bucuresti, pe o suprafata de teren de un hectar, lucrarile urmand a fi demarate spre sfarsitul anului in curs. Blocurile vor avea o suprafata cumulata de 14.000 mp si reprezinta prima etapa a unui complex rezidential ce va fi dezvoltat pe amplasamentul din Soseaua Chitilei nr. 242 pe un teren cu o arie totala de 17 hectare. "Intentionam sa dezvoltam prima faza a proiectului, pe un hectar din cele 17 ha alte terenului. Suntem in faza de proiectare si vom aplica pentru eliberarea autorizatiei de construire, pe care speram sa o obtinem pana la sfarsitul anului in curs, cand estimam ca vom incepe lucrarile", a declarat Traian Netejoru, director de dezvoltare in cadrul companiei Cityring Property, dezvoltatorul proiectului.
Termenul de finalizare a lucrarilor aferente primei etape de executie a ansamblului este stabilit in vara anului 2018. Valoarea investitiei se apropie de 10 milioane de euro, avand in vedere pretul de constructie din zona, estimat la circa 700 de euro/mp. PUD pentru incadrarea urbana a proiectului a fost intocmit de compania Urbe 2000, din Bucuresti.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter