RO EN
Coșul este gol

BOG'ART va construi cladirea E.ON din Targu Mures si complexul Mega Mall

Compania de constructii Bog'Art va incepe, in aceasta perioada, lucrarile de executie a cladirii-turn dezvoltate de RCB Development & Consulting in Targu Mures, imobilul urmand a deservi cei 750 de angajati din oras ai furnizorului de gaze naturale si energie electrica E.ON Romania. Lucrarea trebuia realizata, initial, de Contranscom Benta, societate care a intrat in insolventa in luna februarie 2014. Cladirea (2S+P+6E+E7-tehnic) va avea o suprafata de aproximativ 18.270 mp si trebuie definitivata in 14 luni de la data inceperii lucrarilor. Bog'Art a mai primit, in urma cu o luna, contractul de antreprenoriat general pentru constructia centrului comercial Mega Mall, investitie de 150 milioane de euro ce va fi realizata de NEPI pe amplasamentul fostei fabrici Electroaparataj din Bucuresti, pe B-dul Pierre de Coubertin nr. 3-5, in apropierea Arenei Nationale. Constructorul va executa infrastructura si suprastructura cladirii, termenul de finalizare a lucrarilor fiind stabilit in luna decembrie 2014. Complexul va fi realizat pe o suprafata de 220.000 mp, urmand a reprezenta un ansamblu de cinci blocuri separate.
Alte proiecte contractate recent de Bog'Art vizeaza executia cladirii de birouri Bucharest One Tower, pe amplasamentul fostului showroom Porsche Aviatiei si a centrului comercial Auchan - Drumul Taberei. Pentru informatii suplimentare, click aici!
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter