RO EN
Coșul este gol

CARREFOUR: Doua centre comerciale noi, deschise in 2011

Reteaua de magazine Carrefour va fi extinsa, in acest an, cu un nou centru ce va fi amenajat in cadrul complexului comercial Colosseum, reprezentand un proiect in valoare de 350 milioane de euro aflat in constructie. Unitatea va fi inaugurata in luna septembrie si constituie al 24-lea astfel de obiectiv din tara noastra. De asemenea, Carrefour investeste in deschiderea unui magazin si in Botosani, ce va fi definitivat o luna mai tarziu.
Colosseum va fi, potrivit dezvoltatorului, cel mai mare centru de tip «mall» din Europa si va include, pe o suprafata totala de 190.000 mp, un complex comercial si un parc de retail autonom, cu 480 de magazine si peste 10.000 de locuri de parcare. Obiectivul se afla in constructie pe un teren cu o arie de 600.000 mp, situat in proximitatea soselei Chitila. Developerul, societatea Nova Imobiliare, a anuntat predarea proiectului in doua etape. Prima presupune finalizarea parcului de retail cu o arie de 53.000 mp, finantat de Bank of Cyprus. Lucrarile la parcul de retail sunt in derulare, deschiderea fiind programata pentru luna septembrie 2011. In a doua faza va fi realizat mall-ul, ce va avea o suprafata de 137.000 mp, ce va include o zona de «food court», finisata cu placi din marmura, 12 sali de cinema, diverse zone de agrement si pentru cumparaturi etc. Termenul de finalizare a centrului este stabilit pentru anul 2013.
Planurile de arhitectura ale obiectivului au fost elaborate de firma britanica Leach Rhodes Walker, manager de proiect fiind compania Gardiner & Theobald.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter