RO EN
Coșul este gol

AEDIFICIA Carpati ramane constructorul Cazinoului Constanta, in urma reevaluarii

Compania Nationala de Investitii (CNI) SA a desemnat castigatoare asocierea condusa de Aedificia Carpati pentru modernizarea cladirii Cazinoului din Constanta, in urma procesului de reevaluare a ofertelor realizat dupa contestatia companiei Eldiclau, potrivit unui anunt CNI. In urma unei decizii CNSC, autoritatea contractanta a trebuit sa reevalueze toate ofertele depuse initial de cele trei asocieri de companii interesate de proiect, respectiv Aedificia Carpati - Remon Proiect - Profesional Construct Proiectare - Tehnoinstal, Eldiclau - Telekom Romania Mobile Communications SA - Research Consorzio Stabile Societa Consortile A - Impex Romcatel Cercetare Proiectare si Constructii Erbasu - Polarh Design - Concas - Euras.
Desi CNI a desemnat din nou castigatoare asocierea condusa de Aedificia Carpati, atat compania Eldiclau, cat si celelalte firme participante la licitatie au dreptul de a contesta din nou aceasta decizie.
Oferta castigatoare a licitatiei are o valoare de 44,9 milioane de lei (inclusiv TVA), si o durata de executie stabilita la doi ani si jumatate de la startul lucrarilor, la care se adauga cinci ani de garantie. La finalizarea proiectului, Cazinoul Constanta va redeveni un centru cultural si de divertisment care va putea gazdui evenimente culturale, simpozioane, expozitii, beneficiind de o sala multifunctionala de 200 de locuri si una pentru festivitati, cu o capacitate de 150 de locuri.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter