RO EN
Coșul este gol

TRANSELECTRICA: Contract de 361 milioane de lei pentru executia de lucrari la retele

Compania Nationala de Transport al Energiei Electrice (CNTEE) Transelectrica SA a atribuit un contract in valoare de 361,3 milioane de lei filialei Smart SA, pentru prestarea unor servicii si lucrari strategice la retelele de instalatii pe o perioada de 3 ani. Sunt vizate operatiuni de mentenanta preventiva minora/corectiva si alte servicii speciale pentru siguranta functionarii retelelor respective. "Valorile repartizate pentru fiecare an nu vor depasi bugetul anual al companiei, aprobat cu aceasta destinatie pentru intervalul 2012-2015. Contractul a fost incheiat pe o perioada de 36 de luni si a intrat in vigoare odata cu semnarea de catre parti", se arata in comunicatul dat publicitatii de beneficiarul proiectului.
In 2011, Transelectrica SA a inregistrat o cifra preliminara de afaceri de 2,9 miliarde lei, raportand o crestere cu 14,1% fata de nivelul din 2010. Informatii suplimentare, la www.transelectrica.ro

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter