RO EN
Coșul este gol

OASIS DEVELOPMENT: Planuri de dezvoltare pentru sase proiecte in 2011

Compania Oasis Development - Sibiu este specializata in dezvoltare imobiliara in zona de retail. Firma a accesat piata autohtona de profil in 2002, in prezent avand un portofoliu diversificat de complexuri comerciale in toate orasele din Romania a caror populatie depaseste 100.000 de locuitori. De la prima investitie - realizata in parteneriat cu societatea Terrainvest, din Sibiu - Oasis a executat centre a caror suprafata construita depaseste un milion de metri patrati. Compania este dezvoltatorul magazinelor Plus Dicount, Kaufland si al celor doua centre de tip Power Store Center, localizate in proximitatea oraselor Buzau si Arad.   
Klaus Reisenauer, partener in cadrul Oasis Development: „Compania noastra a finalizat, recent, galeria comerciala Family Center din Ramnicu Valcea, obiectiv cu o suprafata de 3.500 mp. Inaugurarea acestui centru reprezinta doar inceputul investitiilor noatre pentru anul in curs. Oasis Development are in vedere initierea procedurilor de dezvoltare a sase proiecte noi in 2011, toate urmand a fi inaugurate anul viitor. Totodata, pentru anul in curs, ne-am fixat un buget pentru investitii ce depaseste 80 milioane de euro. In perioada viitoare suntem interesati sa identificam noi terenuri, situate in zone centrale, pentru viitoarele obiective de investitii. Motorul noilor proiecte dezvoltate este reprezentat de cererea tot mai mare din partea firmelor ce inchiriaza zone pentru magazinele de tip discount, aflate in plina expansiune teritoriala. Piata specifica incepe sa se revigoreze, acest lucru fiind evident in tot segmentul de retail. Strategia de expansiune a companiei noastre prevede dezvoltarea a patru magazine de tip Mega Mall (in Satu-Mare, Focsani, Pitesti si Targu-Mures), doua centre Shopping Center (Sibiu si Oradea), trei proiecte Family Center situate in Botosani, Braila si Giurgiu, respectiv inca cinci magazine Power Store in Sebes, Fagaras, Adjud, Tecuci si Targu-Mures”.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter