RO EN
Coșul este gol

BILKA STEEL: Fonduri europene pentru lansarea unei linii de accesorii

Afacerile companiei Bilka Steel, lider pe piata autohtona de invelitori metalice, au crescut cu 43% in primele sase luni ale anului in curs, pana la 45 milioane de lei, in timp ce capacitatea totala de productie a tiglei metalice Bilka Clasic s-a majorat, in acelasi interval, cu 60%. In semestrul intai, compania a inaugurat doua linii de fabricatie a tiglei metalice (una in luna aprilie si cealalta in iunie), ca parte a programului de investitii in valoare 5 milioane de euro, derulat in perioada 2014-2016. "Ne-am propus sa putem onora orice comanda in doar 24 de ore. Acum, calitatea si promptitudinea sunt principalele criterii dupa care clientii iau decizia de a achizitiona tigla metalica, iar pretul le urmeaza. Pentru a reusi sa respectam acest angajament, cele doua linii de productie erau absolut necesare", a declarat Horatiu Tepes, proprietarul Bilka Steel.
In luna martie 2014, compania a achizitionat activele Romlag - Brasov, aflate in prezent in renovare, extinzandu-si suprafata detinuta cu 27.000 mp. "Urmatorul pas este repezentat de investitia intr-o noua linie tehnologica de accesorii pentru acoperisuri, care va fi realizata din fonduri europene. Pentru aceasta am depus dosarul in 2011, iar contractul de finantare a fost semnat la inceputul lui 2014. In prezent, ne ocupam de procedura de achizitie, care estimam ca se va finaliza la mijlocul lui 2015", a precizat Horatiu Tepes. Proiectul are o valoare totala de 1,67 milioane de lei, din care 1,43 milioane de lei reprezinta finantarea nerambursabila, obtinuta din Fondul European de Dezvoltare Regionala (FEDR).
***
Fabrica Bilka Steel, din Brasov, include in prezent hale de productie care acopera o suprafata de 45.000 mp, anul trecut realizandu-se peste 3,2 milioane mp de tigla metalica. In 2013, compania a consemnat o cifra de afaceri de 104 milioane de lei. Pentru informatii suplimentare, click aici!

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter