RO EN
Coșul este gol

REVOLUT, in topul celor mai dinamice companii globale de tehnologie

Revolut este compania de tehnologie cu cea mai rapida crestere din Europa, Orientul Mijlociu si Africa, potrivit celei mai recente editii a competitiei Deloitte EMEA Technology Fast 500. De asemenea, clasamentul include companiile romanesti Tremend, Piconet, Trencadis si Qualitance, specializate in solutii software si in fintech, toate recunoscute anterior de competitia Deloitte Technology Fast 50, adresata jucatorilor din domeniul tehnologiei din Europa Centrala care inregistreaza cresteri accelerate ale veniturilor.
"Suntem incantati ca am ajuns in topul clasamentului. In prezent, 12 milioane de oameni folosesc Revolut pentru a-si gestiona si imbunatati finantele, iar cresterea pe care am inregistrat-o confirma faptul ca oamenii sunt in cautarea unor modalitati alternative de administrare a banilor", a spus Nik Storonsky, Fondator si CEO al Revolut.
Castigatorii editiei EMEA Fast 500 au fost selectati in functie de cresterea veniturilor inregistrate in anii fiscali din perioada 2015-2018, ceea ce a plasat Revolut, companie fintech din Marea Britanie fondata in 2015, pe primul loc in top, cu o medie a cresterii veniturilor de 39,754%. Competitia include companii din 22 de tari care au inregistrat in medie o rata de crestere de 1.258% in 2019.

Patru companii tehnologice romanesti, incluse in clasament
Dintre companiile romanesti incluse in clasament, Tremend are o crestere medie a veniturilor cu 336%, urmata de Piconet (209%), Trencadis (167%) si Qualitance (162%). 
"Recunoasterea companiilor romanesti reflecta evolutia continua a ecosistemului local de tehnologie, majoritatea dintre acestea ajungand sa activeze la nivel international. Performanta inregistrata de companiile locale este unul dintre factorii care ajuta la consolidarea pozitionarii Romaniei pe harta Europei in materie de oportunitati pentru startup-uri si tehnologie, cu mult inaintea altor tari. Merita felicitari pentru efortul si consecventa lor", a spus Andrei Ionescu (foto), Partener coordonator Consultanta si Managementul Riscului, Deloitte Romania, si coordonatorul programului Technology Fast 50 Europa Centrala in Romania.
Competitia Deloitte EMEA Technology Fast 500 include automat companii care au fost recunoscute anterior de clasamentul Deloitte CE Fast 50, pentru care inscrierile se desfasoara in aceasta perioada. Pentru a fi considerate eligibile in topul Fast 50, companiile trebuie sa aiba venituri operationale anuale de minimum 50.000 de euro in primii trei ani (2016-2018) si de cel putin 100.000 de euro in 2019, sa aiba sediul central in Europa Centrala si sa dezvolte sau sa produca tehnologii patentate sau sa detina drepturile de proprietate intelectuala asupra acestora.
***
Deloitte furnizeaza la nivel global servicii de audit, consultanta, servicii juridice, consultanta financiara si managementul riscului, servicii de consultanta fiscala si alte servicii adiacente catre clienti din sectorul public si privat provenind din industrii variate. Patru din cinci companii prezente in topul Fortune Global 500 sunt clienti Deloitte, prin intermediul retelei sale globale de firme membre care activeaza in peste 150 de tari si teritorii, oferind resurse internationale, perspective locale si servicii de cea mai inalta calitate pentru a aborda provocari de business complexe. Obiectivul Deloitte este sa creeze un impact vizibil in societate cu ajutorul celor peste 312.000 de profesionisti ai sai.
Deloitte Romania este una dintre cele mai mari companii de servicii profesionale din tara noastra si ofera, in cooperare cu Reff & Asociatii | Deloitte Legal, servicii de audit, de consultanta fiscala, servicii juridice, de consultanta in management si consultanta financiara, servicii de managementul riscului, solutii de servicii si consultanta in tehnologie, precum si alte servicii adiacente, prin intermediul a peste 1.700 de profesionisti.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter