RO EN
Coșul este gol

PLANRADAR: Webinar despre solutii digitale pentru domeniul constructiilor

PlanRadar, furnizor de solutii digitale pentru domeniul constructiilor, organizeaza un webinar gratuit pe tema digitalizarii managementului de santier si a solutiilor pe care le propune pentru distribuitorii aplicatiei sale, dar si pentru beneficiarii acesteia. Evenimentul se va derula online, in limba engleza, joi, pe 29 septembrie 2022, de la ora 14:00.
PlanRadar este o aplicatie de mobil dedicata managementului santierelor de constructii. Aplicatia pentru iPhone si Android stocheaza toate planurile si documentatia proiectelor de constructii si permite partilor interesate dintr-un proiect sa monitorizeze progresul acestuia si sa comunice intre ei. Solutia oferita de PlanRadar asigura gestionarea eficienta a proiectelor de constructii si a celor imobiliare, atat din perspectiva digitalizarii fluxului de lucru si a cresterii eficientei si rentabilitatii proiectelor, cat si din cea a colaborarii intregii echipe.
"PlanRadar conecteaza munca de la birou cu cea din santier, oferind formulare personalizate, liste si rapoarte pentru toate proiectele. In plus, este usor si rapid de utilizat, in doar 10 minute putand fi setat proiectul si asociati utilizatorii. Totodata, utilizatorii PlanRadar economisesc pana la 7 ore pe saptamana, generand economii importante pentru fiecare proiect. De asemenea, prin intermediul solutiei PlanRadar se poate conecta intreaga echipa – de la manageri de proiect, la echipele de pe santier, subcontractanti si beneficiari. Toti au acces la planuri, raportari si informatii, pentru a asigura predarea reusita a proiectului", a declarat Bojan Petković, Global Channel Partnership Lead in cadrul PlanRadar, moderatorul evenimentului.
In prezent, aplicatia PlanRadar este utilizata de peste 120.000 de clienti din 65 de tari ale lumii, in fiecare saptamana.
Pentru informatii suplimentare despre evenimentul PlanRadar, click aici!
Pentru a testa gratuit aplicatia PlanRadar pentru 30 de zile, click aici!

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter