RO EN
Coșul este gol

Parteneriate strategice pentru un program educational complet de testare software

Academia Testarii, furnizor de cursuri specializate si consultanta in testare software, aduga in portofoliul sau patru noi cursuri: Selenium Foundation, ISTQB Foundation, ISTQB Agile Tester si Design Thinking, intregind oferta educationala pentru a raspunde nevoilor cosumatorilor finali cat si companiilor din domeniu.
Programele educationale vor fi disponibile din Noiembrie 2021 ca urmare a parteneriatelor cu Alliance 4 Qualification si International Software Quality Institute, doua entitati internationale de certificare si licentiere renumite din industria IT. Totodata, Academia devine trainer autorizat al UK & Ireland Testing Board, validand astfel curriculumul existent si relevanta acestuia pe piata autohtona.
“Acum mai bine de patru ani am pornit Academia Testarii din dorinta de a dezvolta practica de testare software in Romania. Cursurile noastre - Initiere in Software Testing, Initiere in Testare Automatizata si Advanced Software Testing - au fost validate pe parcursul timpului atat de catre studenti, cat si de companiile cu care am colaborat.”, spune Florin Manolescu, Managing Partner Academia Testarii.
“Era insa un element care lipsea, alimentat de un cadru legislativ inca nealiniat la realitatile pietei muncii locale: lipsa unei acreditari sau certificari, care sa ii ajute pe absolventii cursurilor noastre sa isi inceapa cariera in domeniu. Replica «Dar nici Steve Jobs n-avea diploma» nu tine intotdeauna la interviu in Romania, asa ca identificarea unor certificari internationale relevante profesiei de testare software a devenit o prioritate pentru noi.”, incheie acesta.
In prezent, Academia Testarii face demersurile necesare care sa conduca la recunoasterea profesiei la nivel institutional si pe plan national, fapt care va sprijini nu doar absolventii cursurilor sale, ci va ajuta si la dezvoltarea profesiei de testare software, in general.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter