RO EN
Coșul este gol

NEXTUP estimeaza o crestere de 40 a afacerilor din 2023, dupa +50% in 2022

NextUp Solutions, una dintre cele mai mari companii de solutii software pentru business, a inregistrat in 2022 o crestere a cifrei de afaceri cu 50% fata de anul anterior, peste estimarile companiei, in primul an dupa un proces de rebranding.
Cresterea cererii pentru solutii software de tip ERP si de salarizare, lansarea de noi solutii printre care SAF-T, e-Factura, RO e-Transport si automatizari ale proceselor repetitive de business, atragerea de noi clienti si cresterea spectaculoasa pentru solutii software customizabile sunt principalii factori care au impulsionat cresterea business-ului NextUp Solutions.
“2022 a fost un an reper pentru business-ul nostru, venind, dupa investitii masive in softuri si functionalitati noi, cu o noua strategie si un proces de rebranding care au dat noi directii companiei, ceea ce a dus la cresteri cu mult peste estimarile prognozate. A fost un an efervescent, cu numeroase proiecte si un interes impresionat pentru solutiile noastre, in special privind solutia pentru raportarea SAF-T, obligatorie pentru firmele din Romania, dar si pentru sisteme de tip ERP sau softuri de salarizare. Am alocat resurse majore, in special financiare, dar si umane si tehnologice, pentru a dezvolta noi solutii software care sa automatizeze operatiunile de business ale clientilor”, puncteaza Roxana Epure, Managing Partner NextUp Solutions.
Astfel, in 2022, cea mai mare crestere a cererii a inregistrat-o solutia ERP, o crestere de 50%, urmata de functionalitatile legate de SAF-T, softul de salarizare si dezvoltari personalizate. Comparativ cu 2021, anul trecut un efect considerabil asupra cresterii cifrei de afaceri au avut-o solutiile de raportare SAF-T si e-Factura, NextUp Solutions fiind printre putinele companii de software care dezvolta acest tip de solutii pentru automatizarea raportarilor catre ANAF.
De asemenea, compania a inregistrat o crestere de 10% a numarului de clienti, la un total de peste 5.500. Cei mai multi clienti provin din industriile retail, ecommerce, productie si servicii, iar cele mai multi clienti noi in 2021 sunt din productie si distributie.
Totodata, NextUp Solutions a investit peste 500.0000 de euro in dezvoltarea de noi tehnologii, in marketing si in consolidarea si extinderea echipei. Cea mai mare parte a investitiilor a fost dedicata dezvoltarii de solutii software, in special de automatizari care reduce timpul de executie cu pana la 50%-80%, in functie de tipul de operatiune si elimina erorile umane in activitatea de zi cu zi.
Astfel, si in 2022 NextUp Solutions a inregistrat un avans semnificativ pe piata de inteligenta artificiala, integrand in softurile sale solutii de automatizare, care automatizeaza operatiuni de business, task-urile repetitive manuale fiind realizate in minute, in loc de ore, iar angajatii fiind eliberati pentru activitati mai creative si mai valoroase profesional atat pentru cariera lor, cat si pentru firma in care lucreaza.
Pentru 2023, NextUp Solutions are in plan noi investitii in tehnologii si dezvoltarea de solutii software web-based, dar si in integrari cu tehnologii externe care sa scape antreprenorii de birocratie si consum inutil de resurse si bani, estimand o crestere de 40% a cifrei de afaceri.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter