RO EN
Coșul este gol

ROMEXPO: Targul BIFE-SIM se axeaza pe design

In cadrul primelor doua zile ale targului de mobila BIFE-SIM, care va fi organizat in intervalul 17-21 septembrie 2013 la Romexpo, organizatorii evenimentului au programat o noua editie a conferintei intitulate „Design is pure lust”. Evenimentul va reuni specialisti renumiti din industria mobilierului, studenti la Facultatea de Arhitectura (Sectia Design), arhitecti, designeri, decoratori si oameni de afaceri din domeniile conexe, care vor avea ocazia sa asiste la prelegerile sustinute, precum si la intalnirile si work-shop-urile din cadrul manifestarii. Structura conferintei va include urmatoarele tematici: „Noi materiale”, „Design-tendinte”, „Formare profesionala”, „Echipamente versus designeri” si „Design Academy”, iar prin intermediul acestora organizatorii doresc sa aduca in atentia specialistilor perspective si puncte de discutie despre subiectele si tendintele domeniului. Partenerii editiei din acest an a simpozionului sunt Universitatea de Arhitectura si Urbanism „Ion Mincu”, Facultatea de Ingineria Mediului si proiectul educational Parametrica.
***
Targul de mobila BIFE-SIM este organizat de Romexpo in parteneriat cu Camerele de Comert si Industrie din Romania, Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania si Euroexpo Trade Fairs si doreste sa reuneasca si sa promoveze oferte si tendinte de pe piata de profil. In cadrul expozitiei, va fi amenajat, de catre Parametrica, Salonul Designului de Avangarda, care se va prezenta sub forma unui showroom al inovatiei. Informatii suplimentare, la www.romexpo.ro

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter