RO EN
Coșul este gol

EVENIMENT PSC: Piata, proiecte, preturi si perspective in constructii

Patronatul Societatilor din Constructii (PSC), prin intermediul presedintelui sau, ing. Liviu Iulian Simion, isi invita membrii (si nu numai) sa participe in cadrul celui de-al doilea forum destinat constructiilor din Romania, organizat de Camera de Comert Bilaterala Eleno-Romana, cu sustinerea patronatelor de profil, respectiv Asociatia Romana a Antreprenorilor de Constructii - ARACO si PSC.
Potrivit unui comunicat al PSC, forumul „Constructori 2018: piata, proiecte, preturi, perspective” are scopul de a reuni cei mai mari operatori activi pe piata constructiilor si de a crea un cadru comun de comunicare si expunere a problemelor actuale ale pietei constructiilor. „Acesta este primul forum dedicat antreprenorilor generali, antreprenorilor de specialitate, subantreprenorilor si consultantilor, ce se reunesc pentru a dezbate problemele actuale ale pietei constructiilor si pentru a propune solutii de viitor”, a declarat ing. Liviu Iulian Simion.
Evenimentul va avea loc la data de 21 noiembrie 2018, incepand cu ora 9:00, la hotelul Sheraton, din Bucuresti. Confirmarea participarii la forum se poate face contactand organizatorii: Hellenic-Romanian Bilateral Chamber of Commerce, Eva Bunea, responsabil de eveniment (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.) si Anamaria Diaconescu, directorul Camerei de Comert Bilaterale Eleno-Romane (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.). Pentru a descarca invitatia, click aici!

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter