RO EN
Coșul este gol

BOG'ART: Noua distinctie obtinuta pentru calitatea lucrarilor de constructii

La numai doua saptamani dupa desemnarea drept cel mai bun constructor ce are sediul in regiunea Europei Centrale si de Sud-Est in cadrul festivitatii CIJ Hall of Fame (HOF) de la Praga (Cehia), compania Bog'Art a primit o noua distinctie ce-i confirma inca o data rolul de lider al pietei de constructii de cladiri din Romania cu prilejul galei Europa Property SEE Real Estate Awards 2018. Ceremonia, aflata la cea de-a XIII-a editie, a avut loc pe data de 19 aprilie a.c. in Bucuresti si a reunit cei mai activi manageri din companii internationale, dezvoltatori, bancheri, investitori, avocati si profesionisti CRE din regiunea de sud-est a Europei. La gala au participat numerosi profesionisti ai pietelor de imobiliare si constructii, reprezentanti ai marilor companii din cele doua domenii si investitori.
In prezent, Bog'Art are in constructie unele dintre cele mai mari proiecte de cladiri de birouri ale Capitalei, cu o suprafata cumulata de circa 240.000 mp. Constructiile vor fi realizate in 2018 si 2019 de dezvoltatori privati, ca parte a unor investitii estimate la o valoare totala de circa 300 de milioane de euro.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter