RO EN
Coșul este gol

VANZARILE Legrand au crescut cu 8% in prima jumatate a anului 2019

Vanzarile Legrand au crescut cu 8% in prima jumatate a anului 2019, comparativ cu prima jumatate a anului 2018, situandu-se la 3,2 miliarde de euro. Profitul operational ajustat a crescut si el cu 6%, reprezentand aproximativ 20% din totalul vanzarilor Grupului. In Europa, continent care insumeaza aproape 42% din vanzarile totale ale Grupului, Legrand a obtinut rezultate pozitive atat in tarile cu o economie matura, cat si in cele din Europa de Est.
“Aceste performante solide inregistrate in prima jumatate a anului ilustreaza inca o data calitatea modelului de business al companiei Legrand, precum si abilitatea Grupului de a genera valoare pe termen lung. Mai mult, Legrand a continuat sa seteze noi standarde in industrie odata cu lansarea gamelor conectate pentru case inteligente, dar si a unor solutii inovatoare privind distributia energiei si infrastructurile digitale”, a declarat Benoit Coquart, CEO-ul Grupului Legrand.
Initiative variate pentru optimizare operationala si dezvoltare
Legrand a continuat sa inoveze in mod activ si a introdus o serie de noi produse in prima jumatate a anului, printre care se numara:
- solutii pentru interfete dedicate utilizatorilor: Mosaic in Franta, Radiant Graphite in SUA, Lyncus in India, Rivia in Vietnam, dar si gama conectata Valena Next in Europa;
- Clase 100X, sistemul de interfonie video conectat, in Italia;
- sisteme noi pentru iluminat de urgenta, in Franta;
- produse pentru infrastructura digitala, incluzand patch pannel-uri din programul LCS3;
- Gama de surse de putere neintreruptibile Trimod MCS ;
- Alarme rezidentiale conectate pentru autonomie asistata.
Solutiile Legrand sunt cunoscute atat pentru fiabilitatea si calitatea lor, cat si pentru designul inovator, primind recunoastere internationala:
- Premiul Innovation Award pentru gama de interfete conectate pentru utilizatori Living Now, care incorporeaza Alexa, la Las Vegas CES 2019;
- Trei premii IF Design Awards pentru Living Now (interfete dedicate utilizatorilor), Practibox (distributia energiei) si Keor Mod (surse neintreruptibile de tensiune);
- Premiul Deutscher Rechenzentrumspreis in Germania, care recunoaste contributia Legrand pentru integrarea functiilor inovatoare in unitatile PDU (Power Distribution Unit), care asigura astfel o eficienta sporita a energiei in centre de date.
Obiective 2019 confirmate
Legrand a continuat strategia de crestere prin achizitii. In aprilie 2019, Grupul a achizitionat Universal Electric Corporation, lider in sisteme de distributie a energiei electrice pentru centre de date din SUA. Aceasta achizitie a consolidat pozitia companiei Legrand pe piata de centre de date din SUA.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter